Od 01.04.2017. novi sustav automatske naplate karata putem sKartica

Novi sustav  automatske naplate karata putem sKartica, od 01.04.2017. će zamijeniti postojeći, a donosi i veliki broj novih funkcionalnosti za bolje praćenje poslovanja, te olakšava kupnju karata putnicima, koji će to uskoro moći raditi putem interneta.

sKartica je beskontaktna kartica povećanog kapaciteta u odnosu na staru karticu, koja omogućuje dodatne funkcionalnosti. Novost će biti da će se kupovina karata i nadopunjavanje vrijednosnih karata, moći obavljati i na gradskim blagajnama na Kontrobi i Capragu, kroz najduže dva tjedna, te putem SMS-a do 01.05.2017.

U implementaciji je mogućnost kupovine i nadopunjavanja vrijednosnih karata putem Tiskovih kioska, a o datumu mogućnosti korištenja putnici će biti naknadno obaviješteni.

Uvođenjem novog sustava, uvedeno je i vremensko trajanje karte do 45 minuta, koje putnicima na gradskim linijama (1,2,3,4,5) omogućuje prelazak u tom vremenu bez obzira na smjer kretanja.

Podsjećamo sve putnike, da neiskorištenu vrijednost na starim karticama i stare kartice, mogu zamijeniti do kraja ove godine na blagajni Autobusnog kolodvora Sisak.

Zamoljavamo sve naše putnike za razumijevanje u slučaju nekih sitnih poteškoća koje se mogu pojaviti sljedeći tjedan, odnosno početkom rada novog sustava naplate, koje će biti promptno rješavane.uređaj za prodaju karata

This entry was posted in Obavijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.